logo CR white

Tablet

Slingbags, shoppers en sleeves zijn geknipt om je tablet in mee te nemen. Crumpler heeft er een verschillende collecties voor in het assortiment. De veerkrachtige en waterafstotende gimps tonen door hun onmiskenbare uiterlijk de bedoeling van hun ontwerp, maar de meeste andere collecties zijn nauwelijks als computertas te herkennen. En zo moet het ook, want met een tablet ben je ook graag op weg als je niet aan het werk bent.  

Lifestyle

Als een tablet mee gaat in de vrije tijd, dan moet er een praktische verpakking omheen die past bij die gebruikstoepassing. Crumpler tablettassen zien er uit als trendy lifestyle bags en bieden maatwerk opbergruimte voor de tablet en veel extra ruimte voor andere zaken. 

Gimps in L of U

Beschouw een gimps als de survival-suite van uw device. Dat moet dus als gegoten zitten. De gimps zijn daarom ontworpen met heel specifieke laptop- en tabletmodellen als uitgangspunt. Een Gimp koopt u niet zomaar, maar op maat. Crumpler dacht bovendien goed na over het gebruiksgemak en onderscheidt twee types ritssluiting: L-shaped en U-shaped. Voor een tablet, telefoon of reader is een Gimp een tijdelijike verpakking om mee te nemen. Met een L-shaped rits haal je je device gemakkelijk uit zijn omhulsel. Een laptop is in het algemeen groter en zwaarder én wordt vaak (letterlijk) op schoot gebruikt. Daarom zijn de ritsen van die Gimps U-vormig en zijn aan de binnenzijde twee lussen aangebracht. Zo kan de Gimp helemaal open en blijft hij aan je laptop bevestigd. Handig voor op schoot. 

Welke modellen (series) voor welke toepassing

Modellen

Fotografie

Laptop

Tablet

Telefoon

Banana's Ja      
Gimps   Ja Ja Ja
Jackpack Ja Ja Ja  Ja 
Light-delight  Ja Ja  Ja Ja 
Private surpise  Ja Ja  Ja  Ja
Quick Escape  Ja   Ja  

 
JLgeneric-206