logo TSEbox white

Productlancering: Ledgo full RGB panels

Op het AV Festival introduceert Ledgo op de stand van TSE Imaging de allernieuwste full RGB led panels. Alle kleuren uit het kleurspectrum zijn traploos instelbaar, van diep rood tot fel blauw, of welke kleur u maar wilt. Naast de RGB modus kan in de broadcastmodus de kleurtemperatuur traploos tussen 3200 en 5600K ingesteld worden. Het paneel is waterdicht en flexibel en met een iOS of Android app in te stellen.

Het full-color flexpanel dat op de beurs voor het eerst in West Europa getoond wordt, verbruikt maar 72W, kan gevoed worden met de meegeleverde netvoedingsadapater of met een V-lock accu. De lichtopbrengst is 6.177Lumen. Het is een flexibel panel en daardoor bruikbaar in constructies in de set.

Download hier de productPDF.

logo HOTFA 1

Naast het flexpanel komt er midden dit jaar ook een rigide full RGB panel voor gebruik in studio en theater.

U vindt ons op stand B06 met Tokina objectieven en filters, Hoya filters, Sirui statieven en koppen en de HOTFA filter tester opstelling.

LG M232C RGBbar LOW LG M232C Tonebar LOW

Kromhouthal

De Kromhouthal is twee dagen de thuisbasis van het AV Festival. Een creatieve en sprankelende plek in Amsterdam Noord. Speciaal voor het evenement vaart de CameraNU.nl pont tussen het Amsterdam Centraal Station en de Kromhouthal. Ook is het mogelijk om gratis te parkeren.