logo TSEbox white

Content manager

20170815 TSE corp img

Team TSE zoekt een content manager voor het onderhoud van haar website en een sterkere inzet van social media. Je moet (!) redelijk thuis zijn fotografie, video en cinema. En dat betekent dat je weinig hoeft op te zoeken om bijvoorbeeld de termen diafragma, led, CRI, ND16, twistlock, mAh, slider of lens breathing te duiden. Een leuke zelfstandige deeltijdbaan van gemiddeld 4 uur per dag, die je voor een deel vanuit huis kunt doen. Mocht je dat willen.

Ben jij de stem van ons merk?

Dan ben je een schrijver (M/V) die soepel verbinding legt met de lezer, die verbeelding oproept en sterk is in de dialoog. Die begrijpt wat de klant belangrijk vindt in ons bedrijf of producten en die meer denkt in features dan functions. Die eerder voelt dan weet hoe de gevoelige snaar van onze doelgroepen aan het trillen gebracht worden en die vaardig is in het killen van darlings.

Jij…

 • bent supervaardig in de Nederlandse taal;
 • redt je behoorlijk goed in het Engels;
 • kent en begrijpt de nuanceverschillen in vocabulaire en toon die bij verschillende kanalen horen;
 • bent zelfsturend en pro-actief;
 • neemt verantwoordelijkjeid voor je eigen taakdeel;
 • kunt elke (werk)dag een paar uur webcare doen;
 • schrikt niet van een CMS, Facebook, Twitter en andere online instrumenten;
 • hebt aan een half woord genoeg om er 100 te schrijven.

Spreek je Frans, Italiaans en/of Duits, dan is dat zeker een flink voordeel.

Team

Bij TSE is al part-time een senior communicatie adviseur actief. Jullie vormen het communicatieteam en samen zorg je voor een toenemende brand identity en exposure in Nederland én Europa. We zoeken iemand die zich voor langere tijd aan ons wil binden en die deze (vrijwel) dagelijkse communicatietaak blijvend kan en wil combineren met andere bedrijfsmatige of huiselijke bezigheden. Omdat je tenminste eens per week op kantoor aan het werk bent, is het handig als je in de stad woont.

We geloven bij TSE dat de bundeling van individuele kwaliteiten en krachten in gezamenlijke doelen tot de fijnste resultaten leidt. Dus staat bij ons de mens centraal.

Wij...

 • bieden je grote zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • zijn informeel en collegiaal in de omgang;
 • denken in flexibele werktijden;
 • belonen marktconform.

Over TSE

TSE Imaging is een familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur. Er werken 12 medewerkers. In weerwil van de economische omstandigheden, realiseerde het team van TSE in de afgelopen jaren groei. TSE is met een toenemend aantal sterke merken op de Beneluxmarkt actief. De bekendste daarvan zijn Tokina, Hoya, Sirui en Ledgo. Fijne merken, waarover fijne verhalen te vertellen zijn. Voor de merken Sirui en Ledgo heeft TSE ook een leidende rol in de Europese distributie.
TSE investeert in duurzame relaties met haar afnemers en stakeholders én met haar voornaamste leveranciers in Japan, China en Zuid-Korea

Reageren op deze vacature?

Stuur een mailbericht met je CV in de bijlage aan .
Voor meer informatie neem je contact op met Robbert of Hans Langezaal 036 534 6967.

Weet je iemand anders die interesse heeft in deze functie? Help hem/haar én ons door deze pagina door te sturen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures hebben we liever niet.