logo LEDGO white

Producten

LedGo biedt ledpanelen voor zowel op de camera als op statief. Veel van de modellen zijn ook in beide omstandigheden goed te gebruiken. De LedGo panelen worden heel compleet geleverd, met tas, filters, beugels, accu-adapters, batterijhouders en dergelijke.

Ledgo on-camera

Compacte on-camera led panelen, gevoed door penlight batterijen, gangbare accu's van Canon, Sony of Panasonic, of de apart verkrijgbare netvoedingadapter.

Een eerlijke kleurweergave, met een CRI hoger dan 90% en op sommige modellen hoger dan 95%. Dankzij LedGo's unieke en gepatenteerde constructie is er tegelijk een perfecte koeling van het ledboard, alsook een mooi egaal uitgestraald lichtvlak. Met de meegeleverde diffusor-platen kan het licht nóg zachter en egaler worden gemaakt.

Het slimme en gepatenteerde koppelsysteem verbindt verschillende panelen naadloos tot een perfect geheel, waardoor een groot licht-uitstralend oppervlak ontstaat. Én een nog hogere lichtopbrengst.

Geen lichtbron is zo efficiënt als led. Daarom combineert een Ledgo on-camera paneel het beste van twee werelden: minimaal energieverbruik met maximale lichtopbrengst. Led-licht is bovendien continu licht. Je ziet wat je doet. En je krijgt wat je ziet.

 

LG-B160C cam
 

Ledgo studio led panels

Met panelen va 600 tot een paar duizend leds per paneel, schiet Ledgo een grote hoeveelheid licht de studio in. Of een scene op om het even welke locatie. Ledgo studio panelen hebben namelijk alle voordelen van led-licht: licht van gewicht, compact van bouw, sterk en duurzaam.

De lampen worden gevoed met (meegeleverde) netvoeding, maar zijn zo zuinig dat een V-mount accu ook prima en langdurig als voeding kan dienen.

Barndoors en inschuifbare diffusorpanelen helpen het licht modelleren en temperen. Dat laatste kan ook traploos van 100 naar 0%. Afhankelijk van het model is er daglicht (5600K) of regelbaar licht van 3200 tot 5600K.

 

 LG600SC front400

Ledgo led Spotlights

Met een CRI van meer dan 95% leveren Ledgo's zoom-spotlights onvoorstelbaar mooi echt licht. Dankzij de goede fresnellens mooi egaal en zonder hotspot en met een fraai zacht verloop naar de buitenranden.

Het licht kan gebundeld worden van circa 65 tot 10 graden. De meegeleverde barndoors helpen het licht nauwkeurig vormen en dubbele schaduwen wegfilteren. Met de stoploze dimmer kan traploos naar 0% worden gedimd (model D1200 minder dan 5%).

Direct aan het ledboard zijn interne koelribben verbonden, waardoor de opgewekte warmte effektief wordt verdeeld en afgevoerd. Een mechanische koeling is daarom niet nodig. De Ledgo spots zijn stil en worden niet meer dan handwarm. Zelfs bij langdurig continu gebruik.

De lichtopbrengst is hoog, niettemin blijft het energieverbruik laag. Daardoor kunnen de Ledgo spots ook op accu-voeding gebruikt worden. Een speciale V-mount adapter is los verkrijgbaar.

LG D1200 glamour zoom scr