logo LEDGO white

Kwaliteitscontrole

Een goede fabrikant controleert haar productie continu. LedGo vormt hierop geen uitzondering. Met geavanceerde apparatuur en onder genormeerde condities wordt het functioneren en de levensduur van de leds gemeten. Omdat LedGo nagenoeg alle componenten van haar lampen in de eigen fabriek produceert, heeft zij volledige controle over het behaalde kwaliteitsniveau en de productie-herhalingsnauwkeurigheid.
Het oogmerk en het resultaat is evident: een LedGo lamp, gemaakt in januari, levert dezelde lichtopbrengst, kleur en stabiliteit als een lamp die zes maanden later wordt geproduceerd.

LG-Production9094

 

LG-Quality9158CRI

Het meten van de CRI moet plaatsvinden onder strikte voorwaarden. Er mag geen spoortje van een andere lichtbron van invloed zijn op de meetresultaten. Evenmin mogen reflecties van de te meten lichtbron op gekleurde oppervlakken weerkaatsen en een kleurzweem toevoegen aan het licht. Het meten van lichtopbrengst en kleurweergave vindt daarom plaats in grote, gesloten bollen (spheres) en wordt uigevoerd met behulp van een volledig computergestuurd proces.