logo SL wit

Materialen

ARS

A.R.S.(Anti Rotatie Systeem)

SLIK introduceert het A.R.S. on systeem op de Carbon statieven. A.R.S. zorgt er voor dat de statiefpoten niet verdraaien tijdens het losmaken of vastzetten van een statiefpoot. Het opzetten of opbergen van het statief wordt hierdoor sneller en eenvoudiger.

3position

 3-posities voor de statiefpoten

De hoek van de statiefpoten kan in 3 posities vastgezet worden. Hierdoor kan je de statiefhoogte variëren als je een hoog of zeer laag standpunt wilt kiezen. Iedere statiefpoot kan afzonderlijk ingesteld worden, wat het gebruiksgemak op oneven terrein vergroot.

Groovey

Statiefpoten met een groef (nier Carbon statieven)

De groef in iedere sectie van een robuuste metalen statiefpoot, zorgt er voor dat de statiefpoten niet verdraaien tijdens het losmaken of vastzetten van een statiefpoot. Het opzetten of opbergen van het statief wordt hierdoor sneller en eenvoudiger.

TwistLock

"TWIST RELEASE" Poot zekeringen met grote rubberen grepen

Grote draaibare ("TWIST RELEASE"), rubberen grepen zorgen er voor dat je de lengte van de afzonderlijke secties van een statiefpoot snel kan losmaken en vastzetten. Dit maakt het opzetten en opbergen van de PROFESSIONAL serie statieven nog eenvoudiger en comfortabeler dan je denkt.