logo MH white400px

Over MustHD

MustHD is een internationaal geregistreerd handelsmerk van Mustech Electronics, gevestigd in de metropool Shenzhen in het zuiden van China. Shenzhen ligt tegen Hongkong aan en is een van de speciale economische zones van China, waar bedrijven zich meer met de westerse bedrijfscultuur verbinden dan elders in het land. Het legt de economisch zone geen windeieren. De haven van Shenzhen staat op de derde plaats in de wereld.

In dit dynamische ondernemersklimaat excelleert sinds een jaar of tien de ontwikkelaar en fabrikant Mustech met op hoogwaardige technologie gebaseerde IP-camerasystemen en mobiele beeldschermen. De oriëntatie van het bedrijf ligt in het vlak van de verwerving en reproductie van hoge kwaliteit beeld in zo compact mogelijke constructies. MustHD heeft een interne R&D afdeling, waar vrijwel elk component - van printplaat tot kabelschoen - door eigen technici wordt ontworpen. In samenwerking met de eveneens in het hoofdkantoor gevestigde marketing & salesafdeling worden perfect op de gebruiker afgestemde monitoren ontworpen, die in prototype uitgebreid worden getest, alvorens in productie te worden genomen.

Dankzij de sublieme prijs-kwaliteitverhouding is MustHD als merk inmiddels in heel de wereld verkrijgbaar. Fabrikant Mustech heeft regionale distributie- en servicecentra ingericht zodat zowel verkoop als service dicht bij de klant en eindgebruiker zijn gebracht.

MT M601H verpakking

 
 Ook de fraaie verpakking wordt door ontwerpers van Mustech zelf ontworpen.