logo TO wit

AT-X 70-200mm F4 PRO FX VCM-S

Full frame tele zoom met ingebouwde stabilisatie.

atx70200FXLOWVervaardigd met de hoge optische en mechanische precisie die men van Tokina gewend is én voorzien van een uiterst efficiente beeldstabilisatie. Deze Tokina tele zoom is een zeer aantrekkelijke high-performance lens voor de professionele fotograaf.

De goede optische kwaliteit is bereikt door gebruik te maken van drie lenselementen met een superlage verstrooiing (SD type FK01). Deze optische constructie minimaliseert chromatische abberatie en levert gelijkblijvende hoogwaardige optische prestaties in het hele zoombereik.

S (Ultra-Sonic autofocus)

Scherpstelling vindt razendsnel en fluisterstil plaats met een ring-ultra-sonische motor. Deze techniek maakt bovendien snelle en trefzekere handmatige fijnafstelling mogelijk. De scherpstelling vindt volledig intern plaats.

VCM (Vibration Correction Module)

Een ingebouwde beeldstabilisator verruimt de belichtingstijd tot wel drie stops. Dit maakt het objectief bij uitstek geschikt voor available light opnamen zonder gebruik van statief.

Het objectief is berekend voor full frame/kleinbeeld, maar kan uiteraard ook op een APS-C type camera worden gebruikt met inachtneming van de cropfactor (verlenging brandpuntsafstand).

atx70200 graph

 

Ico SD Ico IF

Cameravatting: Nikon
Voor camera types: Full frame/kleinbeeld.
Lichtsterkte: 4.0
Kleinste diafragmaopening: 22
Aantal lenzen/groepen: 19/14
Minimale onderwerpsafstand (cm): 100
Maximale afbeeldingsmaatstaf: 1:3,57
Aantal diafragmalamellen: 9
Filtermaat (mm): 67
Bouwlengte (mm): 138
Doorsnede (mm): 82
Gewicht (gr): 980


Strooilichtkap (BH-672) meegeleverd,  statiefgondel (TM-705) optioneel.

MH672LOW  atx70200tripodcollarringLOW

Download hier het productinformatieblad.