logo CR white

Bananas

De bananas zijn er in vier vormen: pouches, system, cubes en bowl. Crumpler Bananas zijn heerlijk compacte cameratassen met de volgende eigenschappen:

  1. Glanzende, Neopreen buitenkant
  2. Beschermende Nylex voering
  3. Water-en stofafstotend (Moses effect)
  4. Draaghandvat (sommige modellen)
  5. Handige geheugenkaartvakjes aan de binnenkant
  6. Dividers voor een variabele vakindeling

Crumpler: Gear for Urban Explorers

 

BC-S-001 Glamour

Banana Pouches

De pouch is een een bovenlader tasje voor kleine compactcamera's of een systeemcamera met pancake. Hij kan gedragen worden aan de broekriem of aan de draagriem als slingbag. Natuurlijlk is er een bies naast de rits en ruimte voor extra's.

Banana System

De Banana system is als een handschoen om uw camera. Vuil- en waterwerend, schokdempend en lekker om op de buik te dragen. Of als sling. In beide gevallen met de eigen camerariem, die door slimme uitsparingen onder de 'hoed' van de system passen. De system heeft ook een eigen riempje: gaat de camera uit de tas, dan blijft de system aan uw camerariem hangen en heeft u beide handen vrij voor het maken van foto's. 

Banana Cube

Een Crumpler Banana Cube is een briljante oplossing om je fototoestel en toebehoren goed georganiseerd verpakt te houden. Van zacht neopreen en met een even zachte voering. Verdeelschotjes maken een individuele indeling mogelijk. Een cube kan als schoudertas of als sling bag worden gedragen. 

Banana Bowl

Een Banana bowl lijkt op een Cube, maar heeft een ander gebruiksdoel voor ogen. Een draagriem ontbreekt daarom. De bowl is bedoeld als binnenverpakking. Camera en accessoires erin, en daarna in de reistas, koffer of achterbak. Op de bovenkant zit een stevige handgreep, waarmee je hele cameraset in één beweging onder handbereik is. Een - alleen horizontale - L-vormige rits vormt een perfecte sluiting. Eentje die namelijk hermetisch dicht is, maar toch razendsnel geopend kan worden. 

 Banana pouch Banana system  Banana Cube  Banana BowlInBag