logo SI wit

Vertrouw op Sirui

SI 6YearWarranty2015 badgeMet 6 jaar garantie op haar producten biedt Sirui de eindgebruiker een onovertroffen zekerheid. Deze lange garantieperiode is te danken aan Sirui’s ongeëvenaarde ontwikkel-, productie- en kwaliteitscontrole. In elk van deze drie fases van de levenscyclus van een product heeft de fabrikant strikte meet- en controleprocedures. De kans dat u een Sirui product met minder dan 100% kwaliteit verkrijgt is vrijwel nihil. En dat kunnen we hard maken. Sirui’s kwaliteitsmanagement toont aan dat over de laatste 3 jaar een foutpercentage van niet meer dan 0,003% op de totale productie werd gerealiseerd.

Productontwikkeling

SI corp cold0473 400pKoude test in vrieskast - bovenin berijpte balhoofdenProductontwikkeling zit in het DNA van Sirui. De oprichter en eigenaar is engineer en heeft een passie voor fijne mechanica en esthetische vormgeving. Gevolg is dat producten van Sirui uitermate doordacht zijn ontworpen en er goed uitzien.
Tijdens het proces van productontwikkeling wordt het ontwerp verscheidene keren voor toetsing en terugkoppeling aan gebruikersgroepen voorgelegd, zodat het ontwerp maximaal aan de toepassingseisen komt te voldoen.
Van de ontwerpen vervaardigt het Research & Development Team prototypes die aan een reeks praktijk- en duurzaamheidstesten worden onderworpen. Statiefbenen worden onder meer getest op buigzaamheid, beter gezegd: onbuigzaamheid. Koppen worden gecontroleerd op belastbaarheid. Er zijn testen in extreem koude en extreem warme omgevingen in speciaal daarvoor vervaardigde vriescellen en ovens. Zo wordt zeker gesteld dat het product ook bij langdurig gebruik – en onder uiteenlopende omstandigheden – naar behoren blijft functioneren.
Nadat een nieuw product is ontworpen, getoetst en getest is het gereed om in productie genomen te worden

Productie – 100% controle: elk product dat de fabriek verlaat, wordt gecontroleerd

Sirui heeft een enorm fabriekscomplex, waar ontelbare aantallen half-fabrikaten en eindproducten worden vervaardigd, geassembleerd en verpakt. Om een optimale en stabiele kwaliteit te waarborgen zijn in verschillende productiefases controlepunten aangebracht.
Als een van de weinige statief-fabrikanten vervaardigt Sirui zelf haar koolstofvezel componenten. Ook de aluminium onderdelen, zoals bijvoorbeeld schouders en koppen worden bij Sirui zelf koud geperst en afgewerkt. Elk half-fabrikaat wordt na productie gecontroleerd op tal van attributen, zoals dimensies, hardheid, belastbaarheid en afwerking. SI corp QualityCheck 400pNa deze controles worden de componenten voor assemblage aangeboden.
De assemblage van Sirui producten vindt voor een deel mechanisch en voor een deel handmatig plaats. En zo is het ook met de kwaliteitscontroles van de eindproducten. Ze worden onderworpen aan vormen van mechanische controle, zoals ook bij de half-fabrikaten, maar ook is er een speciale afdeling waar elk product op het oog en in mensenhanden wordt gecontroleerd. Zo wordt bijvoorbeeld elk statiefbeen handmatig enkele malen in- en uitgeschoven, vastgedraaid en weer los gemaakt.
De kans dat een Sirui product minder dan perfect de fabriekshal verlaat is onnoemelijk klein

Verpakking en verzending

Alle moeite is voor niets als een hoogwaardig product niet goed verpakt op transport wordt gezet. Dus ook daar besteedt Sirui serieus aandacht aan. Wie het merk kent, weet al dat de producten ‘af fabriek’ meervoudig verpakt zijn. De meeste statiefmodellen bijvoorbeeld, zitten in een plastic sheet, met een sachet silica-gel om het droog te houden, daarna in de meegeleverde tas, die ook weer in een plastic sheet zit en daar omheen zit de doos. De individuele producten zitten voor internationaal transport vervolgens in stevige omdozen.
Omdat de meeste Sirui producten van serienummers zijn voorzien, is het hele proces van halffabrikaat tot afgeleverd eindproduct te volgen. Het merk Sirui is bovendien alleen verkrijgbaar via een wereldwijd, maar selectief dealernetwerk.
De gepassioneerdheid en het comprisloze kwaliteitsbeleid hebben ertoe geleid dat Sirui in amper tien jaar tijd is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande statiefmerken ter wereld.

Meer over Sirui service en support leest u hier.