logo FX rebuilt solidWhite

FXLion is een aan productie en assemblage van accu's en accessoires toegewijde Chinese fabrikant. De firma heeft zijn wortels en productiefaciliteiten in het achterland van Peking en onderscheidt zich door productienauwkeurigheid en kwaliteitscontrole. Het assortiment van FXLion is tegelijk smal en breed. Men richt zich louter op energie-oplossingen in het domein van de film- en broadcastindustrie. Binnen dat vakgebied echter, bieden het merk een keur aan accu's, laders en verbindingen.

FXLion heeft productiecontracten met de meest vooraanstaande productenten van Li-ioncellen, zoals Samsung, Sanyo en LG. Het merk richt zich niet op het maken van de componenten zelf, maar op het ontwikkelen en produceren van toepassingen die helemaal zijn afgestemd op het beoogde gebruik. De designers leggen direct verbinding tussen de reële marktvraag en de productie-omgeving zelf, wat ertoe leidt dat FXLion producten optimaal voldoen aan de wensen eisen van de gebruikers.

Met 15 jaar ontwerp- en productie-ervaring is FXLion een volwassen energiespecialist en dat is zichtbaar in de oplossingen die de fabrikant bedenkt. Zo bieden ze een veel uitgebreidere reeks kabels en connectoren dan vergelijkbare leveranciers. Bijzonder is ook de BP-F100U, waarbij de U staat voor un-interruptable. Het is een 100Wh V-lock accu, die aan de achterzijde een aansluiting heeft voor een tweede V-lock. De geïntegreerde elektronische schakeling zorgt ervoor dat de camera altijd voeding behoudt, ook als de bovenste accu wordt verwisseld. Op die manier kan een camera uren en uren achtereen zonder netvoeding blijven draaien.

Op de website van de fabrikant vindt u de meest actuele informatie over het productaanbod. http://www.fxlion.net/

 

FX BP 01 

Accu's

FXLion concentreert zich op een smal marktsegment en producteert daar dan ook de beste kwaliteit voor.

 FX PL1680B 03

FX PL3680B 02

Laders

Als een van de weinige leveranciers in dit domein, levert FXLion snoerladers, waarmee de accu's kunnen worden opgeladen. Deze oplossing is vele malen voordeliger dan de gebruikelijke laadstations en zeker zo functioneel.

 FX B01B02L45 02

Kabels en verbindingen

FXLion heeft een uitgebreid assortiment verbindingskabels en connectoren, waardoor de energie-oplossingen zeer breed toepasbaar zijn.