logo SI wit

Serie BCT - Broadcast

SI BCT3203 upHVibratievrije powerlifters

SI BCT3203 upEen rustig en stabiel camerabeeld, zonder nerveuse trillingen en zonder schokkerige bewegingen. Het kan. Met de broadcast statieven van Sirui. Ontworpen met de jarenlange kennis en ervaring uit de televisie- en filmwereld en met begrip voor de tradities van filmers en cineasten. Maximale belastbaarheid bij op-en-top gebruiksgemak. Het perfecte fundament onder uw producties.

Torsiebestendig

Draaien om de as van het statief veroorzaakt krachten op de benen. Alleen met een rigide constructie, dubbele buizen en shiftlocks met minimale toleranties wordt de beweging vloeiend afgestaan aan de ondergrond. Alleen zo 'veert' een camerabeweging niet in tegenovergestelde panoramarichting terug. Met een stevig, maar opvoudbaar spreader (voetenkruis) of een mid-level spreader wordt de torsiebestendigheid van de combinatie nog verder verhoogd. Sirui levert de benodigde accessoires standaard mee. De voeten zijn standaar met spikes uitgerust en kunnen met de gebruikelijke ooglussen in de spreader worden vastgezet. Ook zijn losse rubbervoeten verkrijgbaar die op gelijke wijze onder de spikes kunnen worden gezet, voor gebruik met een mid-level spreader of zonder spreader.

Wind

Een voorname functie van een broadcaststatief is het weerstaan van (weer en) wind. Geen vervelender onruststoker dan een vlagerige wind op locatie, die vooral bij gebruik van langere shots voor onverwachte en zeer ongewenste camerabewegingen kan zorgen. Wanneer ook een goede Sirui videokop op de BCT statieven wordt gebruikt, is uw combinatie maximaal tegen onregelmatige windbelasting beschermd. En in gelijke mate uit alle richtingen. Zo kan de cameraman moeiteloos uren operationeel en scherp blijven.

Leveller.

De Sirui BCT statieven hebben een mooi ruime schouderbreedte, zodat de leveller zelfs met grote handen snel en trefzeker kan worden gevonden. Alle BCT's zijn uiteraard met een bowl uitgerust in de universele maten.

 

    SI BCT2203 upHSI BCT3003 upH