logo SI wit

AV Festival

Voor alle film- en televisiemakers in Nederland is er op 23 en 24 mei a.s. het AV Festival. Lezingen, gebruikersgroepen, stands en food, drinks en fun zijn de ingrediënten. Het moet een 'beleven & deelnemen' festival worden. Team TSE is er natuurlijk bij.

Tokina heeft een reeks bijzonder hoogwaardige cinema lenzen en evenzeer professionele filters en ook Hoya heeft op de professional gerichte filters. Met de Broadcast & Cinema Tripods (BCT) en de Broadcast en Cinema Heads (BCH) van Sirui verwachten wij mening beeldmaker aangenaam te verrassen. En met het Ledgo assortiment, en dan in het bijzonder de LED spots, zullen we zeker aandacht trekken.

logo HOTFA 1Om al het moois te kunnen tonen hebben we een mooie grote stand, die zes meter breed is. En om de professionals te laten kennismaken met ons kwaliteitsbewustzijn staan we er met de HOTFA. De Hoya Optical Testing Facility Almere. Een opstelling waarin filters uiterst nauwkeurig kunnen worden getest op transmissie, resolutie en kleurnauwkeurigheid.

Kromhouthal

De Kromhouthal is twee dagen de thuisbasis van het AV Festival. Een creatieve en sprankelende plek in Amsterdam Noord. Speciaal voor het evenement vaart de CameraNU.nl pont tussen het Amsterdam Centraal Station en de Kromhouthal. Ook is het mogelijk om gratis te parkeren.

 AV festival400  KT photocontest wide400