logo SI wit

Service en support

Zes jaar garantie biedt Sirui op haar statieven en accessoires. Dat duidt op een groot vertrouwen in de ontwerpen en in de eigen productiekwaliteit. Terecht. En omdat alle Sirui producten vóór het verlaten van de fabriek aan een kwaliteitscontrole worden onderworpen, is de kans dat er met uw Sirui product iets mis is echt heel erg klein.

Maar natuurlijk heeft ook een nieuwe fiets wel eens een lekke band, zoals men placht te zeggen. Dus hebben we bij TSE Imaging de technische ondersteuning voor Sirui op ten top geregeld. Zo zijn bijvoorbeeld de meeste onderdelen voorradig. Fabrikant Sirui maakt het ons gemakkelijk, want bij het verschijnen van een nieuwe product, sturen ze meteen een service-setje mee. Nog voordat het nieuwe product in de verkoop is, kunnen we het dus al repararen. Zeker handig, maar we hebben het dus zelden nodig,

Onderhoud

Sirui heeft goed ontworpen producten. Dat merk je als je onderhoud pleegt. Dat kunt u veelal zelf. Meest voorkomende onderhoudshandelingen zijn het bijstellen van de weerstand van de statiefbenen en het reinigingen van de twist-locks. Bij normaal gebruik zult u dat hooguit een paar keer per jaar willen doen. Maar was u op op een exotische bestemming op het strand aan het werk geweest, dan is het reinigen van de twistlocks zelfs nodig. Zand en zout zijn onvriendelijk voor elke mechanische constructie, zelfs voor een toplevel carbon statief. Wie zorgvuldig te werk gaat, heeft geen hulp nodig. Alle onderdelen passen maar op één manier, dus wat u zelf uiteen neemt, voegt u na reiniging net zo gemakkelijk weer samen. En bij twijfel kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Garantie

Zes jaar garantie dus. Behalve een lange garantieperiode, is onze garantieverlening ook ruimhartig. Maar ook weer niet oneindig natuurlijk, gaat u daarom zorgvuldig om met uw Sirui. Om garantie te verkrijgen is het wel essentieel dat u uw aankoopbewijs en de garantiekaart inlevert tegelijk met het product. Kocht u uw statief (en/of accessoire) bij een winkel, dan is het gebruikelijk dat u zich voor service en ondersteuning ook weer tot diezelfde winkel wendt.

Meer over onze servicevoorwaarden leest u hier.

 

 

 AV festival400  KT photocontest wide400